Se de nye 3D billeder

Indrettet med autentiske detaljer, der giver boligen karakter

I Palæet ved Otto Mønsteds Plads er boligerne næsten lige så forskellige som de individer, der flytter ind. Her opfyldes de flestes behov for antal værelser og kvadratmeter. Men derudover byder boligerne på så mange unikke særpræg, at man kan finde det ideelle hjem, der passer præcis til ens egen personlighed.

Hver bolig er designet omkring et eller flere af bygningens oprindelige features, som f.eks. søjler, buer, karnapper, franske døre eller lofter til kip. Det giver boligerne karakter og er med til at afspejle beboernes individualitet.

Et markant gennemgående element er de kæmpe palævinder, der sørger for et fantastisk lysindfald i rummene. På gulvene lægges egeplanker, der kan ses som en hilsen til den nationalromantiske arkitektur, hvor gedigne, danske materialer var i højsædet.

Moderne faciliteter til hygge, forkælelse og alt det praktiske

Palæet ved Otto Mønsteds Plads har over 100 år på bagen, men den nye version af bygningen opfylder alle boligbehov, som moderne mennesker har. Herunder elevator fra kælder til kvist i hver opgang.

Ejendommen store kælder omdannes til et slags ”hjem udenfor hjemmet”, hvor man finder faciliteter, der normalt ikke er plads til, når man bor i lejlighed. Her er der masser af muligheder for de aktive såvel som livsnyderne.

I kælderen indrettes …

  • fuldt udstyret trænings- og fitnesslokale
  • wellness-rum med sauna, spa og jacuzzi
  • vinkælder med lounge og mulighed for at tilkøbe eget vinkøleskab
  • mini-biograf med plads til 12 personer
  • to beboergæsteværelser med eget toilet og bad
  • cykelparkering med tilhørende værksted

Derudover omdannes bygningens oprindelige gård til et smukt haverum, som man har lige udenfor døren. Her kan man nyde det grønne, mens man sidder i læ i en af hyggekrogene.